Een klein team, veel ervaring

Sinds 2014 ontwikkelt ARP hoogwaardig vastgoed. Ons kleine en dynamische team is gespecialiseerd in nieuwbouw- en renovatieprojecten. We ontwikkelen woningen van midden- tot hoogsegment. Daarnaast heeft ARP ook een aantal belegginsportefeuilles opgebouwd.

Een uitgebreid netwerk

Als team hebben we jarenlang ervaring in vastgoed en finance.  Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van makelaars, aannemers en adviseurs. Dankzij deze combinatie heeft ARP in de afgelopen jaren met veel succes diverse vastgoedprojecten gerealiseerd. Onze structuur en gedrevenheid zorgen voor een effectieve en slagvaardige werkwijze.

Een onderdeel van onze doelstelling is het behalen van een mooi rendement. Dit doen we door strategisch in vastgoed te investeren. We proberen zo goed mogelijk in te spelen op de marktontwikkelingen en delen onze strategie met externe investeerder. Daarnaast zijn we geregistreerd bij de A.F.M. onder de AIFMD-richtlijn. Bekijk de investeren pagina voor meer informatie.

Nieuwbouw

Onze nieuwbouwwoningen

Met onze nieuwbouwprojecten voorzien we in de grote behoefte aan woningen. We ontwikkelen duurzame bouwconcepten op verschillende locaties van de Randstad. Onze concepten zijn tijdsloos en sluiten goed aan op de omgeving.

Renovatie

Onze renovaties

Oude, karakteristieke eigenschappen worden hersteld en de panden worden voorzien van moderne gemakken. We verduurzamen deze panden door ze te voorzien van uitstekende isolatie en door gebruik te maken van hoge kwaliteit bouwmaterialen.

Beleggen

Vastgoed als belegging

ARP koopt vastgoed aan als belegging voor de langere termijn. We kijken voornamelijk naar strategische locaties in de randstad. ARP streeft naar tevreden huurders, zodat er een optimale bezettingsgraad wordt bereikt. We zijn continu bezig het met beheer en onderhoud van onze vastgoedportefeuilles.

De Directie

Twee realty partners

De directie bestaat uit de initiatiefnemers van ARP: Bart Hoebee en Freek van Waveren. Hun achtergrond is verschillend. Bart heeft veel vastgoedervaring, terwijl Freek juist veel ervaring heeft in de financi√ęle wereld. Mede hierdoor vullen zij elkaar goed aan en zijn zij een sterk team.

Freek van Waveren studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna begon hij als market maker op de optiebeurs bij SAEN Options. In 2009 ging hij naar Hong Kong om daar het bedrijf te versterken en verder uit te bouwen. In 2011 verhuisde hij naar Singapore om voor Flow Traders als market maker aan Exchange Traded Products te verhandelen. Na jarenlange ervaring in de financi√ęle wereld besloot hij in 2014 om te gaan ondernemen en slaat hij de handen ineen met Bart en starten zij samen Amsterdam Realty Partners (ARP).

Bart Hoebee studeerde bedrijfseconomie aan de hogeschool in Amsterdam. Daarna begon hij als makelaar bij DTZ Zadelhoff, waar hij verantwoordelijk was voor de verhuur en aan/verkoop van kantoren en bedrijfsruimten. In 2011 stopte hij om te gaan ondernemen en richtte hij het makelaarskantoor Spring Real Estate op. In 2013 verkocht hij zijn aandelen aan het private equity bedrijf Fortress Investment Group. Vervolgens startte hij meerdere succesvolle vastgoedprojecten.

Wij zijn we

Het team van ARP

Wij zijn een klein en deskundig team. Door gebundelde specialiteiten ontstaat er een krachtige combinatie.

Bart Hoebee

Bart is voorzitter van de directie en houdt zich bezig met de operationele bedrijfsvoering. Daarnaast stuurt hij het acquisitie team en de externe bouw-betrokkenen aan.

Freek van Waveren

Freek is verantwoordelijk voor de financi√ęle en juridische zaken. Ook is hij het aanspreekpunt voor bankiers, investeerders en andere externe betrokkenen.

Cathelijn van de Graaf

Als projectontwikkelaar is Cathelijn bezig met begeleiden van het volledige bouwproces. Zowel op technisch als organisatorisch niveau zoomt zij in op alle mogelijke details.

Belle de Greeff

Als portfolio-manager is Belle verantwoordelijk voor het beheer van de verhuur-portefeuilles. Ze is het aanspreekpunt voor huurders en zorgt dat alle verhuur en onderhoud in goede banen wordt geleid.

ZAKEN DOEN MET ARP

Wilt u uw pand verkopen?

Bent u eigenaar van een pand in de Randstad en overweegt u om deze te verkopen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op