Uitgelichte projecten

Projecten in beeld

Deze drie projecten presenteren we graag aan u. Ze demonstreren onze ervaring op het gebied van nieuwbouw, renovatieprojecten en beleggingen.

De Oost, Hoofddorp

Dit is De Oost. Lekker ruime, energiezuinige appartementen met fraaie bakstenen gevels en heerlijk groen in het midden. Elk met een eigen karakter en volop ruimte voor het goede leven. Het goede leven in de Haarlemmermeer begint hier – in De Oost.

De Gruyter in Hoorn

Wonen in de oude binnenstad van Hoorn. Met één been in het verleden, de ander in de toekomst. Op de plek waar ooit Neerlands firma de Gruyter  kruidenierde, komen 43 nieuwbouwappartementen: ‘De Gruyter’.

Alexanderplein, Amsterdam

Dit project bestaat uit vier hoogwaardig gerenoveerde woningen gelegen aan het Alexanderplein. Luxueus wonen op een bruisende locatie tussen Artis en het Tropenmuseum. Eén van onze mooiste renovatieprojecten.

Utrechtsedwarsstraat, Amsterdam

In het centrum van Amsterdam, tussen de Prinsengracht en de Reguliersgracht is deze industriële kantoorruimte gelegen. Bekijk dit mooie beleggingsobject.

Meer projecten

Wij hebben nog meer projecten in onze portefeuille. Bekijk ze op de overzichtspagina.

Bekijk alle projecten

“Door ons professionele team zijn we een dynamisch bedrijf. Dat heeft geleid tot de realisatie van ambitieuze projecten. Daar zijn we trots op.”

Bart Hoebee

"Dankzij onze structuur en gedrevenheid behalen we succes. Dat is de kern van onze groei."

Freek van Waveren