ARP Nieuws

Een nieuwe website, en de recente ontwikkelingen

Met veel energie is ARP het nieuwe decennium in gegaan. Sinds 2014 zijn we namelijk flink gegroeid. Niet alleen hebben we veel projecten gerealiseerd -- én komen er mooie projecten aan -- ook ons team is gegroeid. In het afgelopen jaar hebben we ons team versterkt met 2 nieuwe medewerkers. Door onze nieuwbouwprojecten in Hoorn en Hoofddorp zijn we ook qua werkgebieden een nieuwe weg ingeslagen. Bij deze groei past een nieuwe website en een nieuwe online aanwezigheid: we zijn live.

 

Nieuwbouw in Hoofddorp en Hoorn.

Na jaren voorbereiding zijn onze plannen in Hoorn werkelijkheid geworden. De oude V&D aan het Nieuwe Noord is gesloopt en maakt plaats voor prachtige nieuwbouw: "De Gruyter". In totaal komen hier circa 50 appartementen en een aantal bedrijfsruimtes. Er zijn nog enkele appartementen te koop dus kijk voor meer informatie op de projectwebsite.

Ook in Hoofddorp is ARP bezig met een nieuwbouwplan. Onlangs hebben we het voormalig Holland Casino kantoor in Hoofddorp verworven. Volgens ons huidige plan worden daar circa 140 appartementen gerealiseerd. Mocht u al interesse hebben in een appartement meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

 

Onze nieuwe collega’s: Belle en Cathelijn

In november 2018 is Cathelijn bij ARP begonnen als projectontwikkelaar. Als projectontwikkelaar is Cathelijn bezig met begeleiden van het volledige bouwproces. Zowel op technisch als organisatorisch niveau zoomt zij in op alle mogelijke details.

Sinds augustus afgelopen jaar is Belle onze nieuwe portfoliomanager. Zij is verantwoordelijk voor het beheer van ARP’s verhuurportefeuille. Ze is het aanspreekpunt voor huurders en zorgt dat alles omtrent verhuur en onderhoud in goede banen wordt geleid.

 

Ook online zijn we aan het groeien

We groeien als bedrijf en ontwikkelen hoogwaardig vastgoed; dat laten we graag zien. Daarom hebben we Vastgoed Visuals ingeschakeld voor de ontwikkeling van een nieuwe website. De vorige site was alweer een jaar of vijf oud en paste niet meer bij onze prestaties als bedrijf.

Naast een nieuwe website zijn we tegenwoordig ook actief op social-media. Houdt onze pagina’s in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook ons actuele huur- en verkoopaanbod zullen we gaan delen op onze Facebook en LinkedIn pagina’s.

ZAKEN DOEN MET ARP

Wilt u uw pand verkopen?

Bent u eigenaar van een pand in de Randstad en overweegt u om deze te verkopen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Meer Nieuws
ARP Nieuws
Recente ARP ontwikkelingen in Hoofddorp, Rotterdam, Hoorn en Amsterdam Sloterdijk
Lees meer
Volg ons via Instagram voor actuele beelden van onze projecten.