ARP Nieuws

Recente ARP ontwikkelingen in Hoofddorp, Rotterdam, Hoorn en Amsterdam Sloterdijk

Herontwikkelen kantoren Hoofddorp naar woningen

Aan de Hoofdweg 640 in Hoofddorp staat straks iets bijzonders te gebeuren. Hier heeft ARP maar liefst 3.685 m2 aan kantoorruimte aangekocht met als doel de bestaande kantoren te herontwikkelen naar nieuwbouw met een woonfunctie. De nieuw te bouwen woningen tellen circa 6.100 m2 gebruiksoppervlak woonruimte met parkeerplaatsen op eigen terrein. Door leegstaande bedrijven te herontwikkelen naar woningen kan er op de steeds nijpender wordende woningnood in Haarlemmermeer geanticipeerd worden.

Portefeuilleverkoop residentiele objecten Rotterdam

Ook in de wijk Delfshaven in Rotterdam wordt niet stilgezeten. De investerings- en beleggingstak van ons bedrijf heeft namelijk haar portefeuille met 20 residentiele objecten verkocht aan een vastgoedbelegger uit Amsterdam. Het gaat hier om 102 adressen met in totaal zo'n 3.972 m² gebruiksoppervlak woonruimte en 1.272 m² bedrijfsruimte.

Kantoorruimte Hoorn aangekocht en verhuurd

Aan de Boedijnhof 152 In Hoorn heeft ARP onlangs circa 3.600m² aan kantoorruimte aangekocht met als doel dit te beleggen met een herontwikkelingspotentie. De bedrijfsruimte met 95 parkeerplaatsen is inmiddels marktconform verhuurd tot 1 januari 2025. De nieuwe huurder van de Boedijnhof is Van Kampen Groep, 100% dochter van ASR.

Strategische aankoop kantoren Sloterdijk 1 Amsterdam

Ook aan de Naritaweg 134-140 in Amsterdam heeft ARP haar positie versterkt met de  aankoop van circa 1.839 m² kantoorruimte met 17 parkeerplaatsen. Dit gebied is de afgelopen tijd van een monocultureel kantorenlandschap aangewezen voor Havenstad ontwikkelingen herontwikkeld naar een omgeving met wonen, kantoren en hotels. Met deze strategische aankoop in het Sloterdijk 1 gebied breidt het vastgoedbedrijf haar kantorenportefeuille met herontwikkelingspotentie verder uit. Zo is er in de toekomst ruimte om een volwaardige woonwerkwijk te bouwen met 40.00 tot 70.000 woningen en 45.000 tot 58.000 arbeidsplaatsen. Het pand wordt momenteelverhuurd aan Strukton en heeft een bezettingsgraad van 100%.

‍

ZAKEN DOEN MET ARP

Wilt u uw pand verkopen?

Bent u eigenaar van een pand in de Randstad en overweegt u om deze te verkopen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Meer Nieuws
ARP Nieuws
Een nieuwe website, en de recente ontwikkelingen
Lees meer
Volg ons via Instagram voor actuele beelden van onze projecten.