Nieuwbouw

De Oost | Hoofdweg, Hoofddorp

Dit is De Oost. Lekker ruime, energiezuinige appartementen met fraaie bakstenen gevels en heerlijk groen in het midden. Elk met een eigen karakter en volop ruimte voor het goede leven. Je espresso drink je op je eigen balkon of beneden, in de waanzinnig mooie binnentuin. Pak ‘s middags wat zon op het gezamenlijke terras aan het water. Onder de appartementen liggen ruime parkeerplekken – met de auto rij je in een kwartier naar Haarlem of Amsterdam. Het goede leven in de Haarlemmermeer begint hier – in De Oost.

Het Adres

Hoofdweg 640

2132 MK, Hoofddorp

Te koop
Een korte beschrijving

Het object

De Oost is ontworpen met jou, de bewoner, in gedachten. De gebouwen zijn ‘build to last’ — ze zijn solide, comfortabel en duurzaam. Daarnaast zijn ze groen en sociaal. Alle woningen hebben een balkon en ook heb je toegang tot een prachtige binnentuin. Hier kan je lekker wandelen, spelen, je buren ontmoeten of even rustig een boek lezen. De gebouwen van De Oost voldoen aan strenge duurzaamheidseisen. De BENG- woningen krijgen het A++ (mogelijk A+++) label. De appartementen zijn goed geïsoleerd en verbruiken een minimale hoeveelheid energie. Ook het baksteen waaruit de De Oost is opgetrokken is grotendeels duurzaam. Baksteen is een natuurproduct en gaat eeuwen mee.

Een groene omgeving heeft een ontspannend effect. Je rust extra uit tussen ruisende bomen en wuivend gras. Om deze reden hebben de architect en landschapsontwerper De Oost voorzien van zoveel mogelijk groen. Ieder appartement heeft een eigen balkon met een oppervlakte van 5 tot 19 vierkante meter. En tussen de woonblokken in ligt een enorm mooie binnentuin met een prachtige terras aan het water. Hier kun je tijdens elk seizoen genieten van de frisse buitenlucht.              

Op zoek naar de object specificaties? Zie het volgende tabblad.

Object specificatie Informatie
Plaats Hoofddorp
Stadsdeel Centrum
Buurt Centrum
Aantal woningen 238
Aantal bedrijfsruimte geen
Parkeerplekken ca. 300
Totaal oppervlak (m2)
Object laag Etage Oppervlakte (m2)
Woningen Gemiddeld 65

Het geheel van De Oost bestaat uit 238 woningen. Ze zijn verdeeld over 6 gebouwen: de blokken A t/m F. De woningen in E en F zijn bestemd voor sociale verhuur. De overige 119 appartementen – die in blok A, B, C en D – zijn te koop. De 119 koopwoningen variëren in oppervlakte. Gemiddeld zijn ze zo’n 65 vierkante meter groot. De 2-, 3-, en 4-kamer woningen hebben een gebruiksoppervlakte tussen de 50 en 91 vierkante meter.

Foto's Gevel
Wij beschikken helaas (nog) niet over deze foto's.
Foto's Binnen
Wij beschikken helaas (nog) niet over deze foto's.
Foto's Badkamer
Wij beschikken helaas (nog) niet over deze foto's.
Foto's Buiten
Wij beschikken helaas (nog) niet over deze foto's.
Andere Suggesties

Bekijk ook deze projecten

Ga terug naar de projecten showcase of ga terug naar het projecten totaaloverzicht.

Bekijk alle projecten
Volg ons via Instagram voor actuele beelden van onze projecten.